Generáltervezés és BIM menedzsment

Az ingatlanfejlesztéshez kapcsolódó szolgáltatások keretein belül, a projektek indításakor megvalósíthatósági tanulmányt, koncepcióterveket, döntés-előkészítő dokumentációt készítünk. A tanulmány elkészítését követően – megbízóink igényeit kielégítve – az épület megtervezésének, valamint átalakításának és felújításának tervezését generál szinten is vállaljuk.
Így ha a tervezési programon túl, a komplett tervezési folyamatot egy kézben szeretnék tudni ügyfeleink, arra is kínálunk megoldást. Folyamatos együttműködésben állunk építész és szakági tervezőkkel, akikkel hosszú évek óta sikerrel és zökkenőmentesen dolgozunk. Külsős tervező kollégáink bevonásával összeállítjuk a részletes tervezési programot, amelynek megrendelői elfogadását követően, elkészítjük a szükséges engedélyezési- és a kivitelezési tervdokumentációkat.

A teljes folyamatot projektfelelős kollégánk koordinálja, hogy mindenben meg tudjunk felelni megrendelőink igényeinek, maximálisan teljesüljenek a hatósági és szabályozási kötöttségek, valamint a szakágak közötti összehangolás is maradéktalanul megtörténjen.

A gondos koordináció eredményeképpen a tervezési folyamatot hatékonyan tudjuk lefolytatni.

> megvalósíthatósági tanulmány készítése

> tervezési program összeállítása

> koncepcióterv elkészítése

> engedélyezési és kivitelezés tervdokumentáció készítése és koordinálása

> épületfelújítás tervezés

> szakági tervezés és koordináció

BIM menedzsment
Munkatársaink számára kiemelten fontos, hogy ismerjék és alkalmazzák iparágunk leghatékonyabb eszközeit, amelyek hozzájárulnak munkáink sikerességéhez.

A Building Information Modeling (BIM) a projektek teljes életciklusa során segítségünkre lehet: hatékonyabb tervezést, kivitelezést, karbantartást és üzemeltetést tehet lehetővé. Azt célozza, hogy az egyes projektfázisokat optimalizálni tudjuk. Segítünk eligazodni a LOD, Uniformat, OmniClass, klasszifikációs rendszer és pontfelhő fogalmak között.

Célunk, hogy érthetővé és átláthatóvá tegyük a BIM alkalmazását megrendelőink számára. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy az adott projektben érdemes a BIM technológiát használni, úgy segítünk ügyfelünknek:
> a BIM szakértő kiválasztásában, tendereztetésében,
> a munkájával kapcsolatos követelményrendszer meghatározásában,
> és a projektszereplők rendszerébe való integrálásában is.
TOVÁBBI TERVEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

Tervezésmenedzsment

Víziközmű-tervezés

Ha érdeklődik, vagy szeretne többet tudni
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
Hintenberger Zsolt MRICS, PMP
+36 30 633 1538
Jakab Dávid MRICS
+36 30 786 1020
Cím: MBC Irodaház
1012 Budapest, Vérmező út 4.
image
https://www.realiscon.hu/wp-content/themes/hazel/
https://www.realiscon.hu/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/clients/client404/web948/web/realiscon.hu/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
on
off
off