Jogi nyilatkozat

A www.realiscon.com és realiscon.hu, annak bármilyen tartalmi eleme, részben vagy egészében szerzői jogvédelem alá esik, amelyhez fűződő jogok felett a Realiscon Kft. rendelkezik. A weboldal tartalmát csak a Realiscon Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet felhasználni.

A Realiscon Kft. a www.realiscon.com és realiscon.hu weboldalakat a lehető legnagyobb gondossággal állította össze, ennek ellenére sem tudja garantálni az oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát, valamint a folyamatos, problémamentes működést. A Realiscon Kft. kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely weboldalának felhasználása nyomán keletkezik. Az aktuális és pontos tájékoztatás érdekében az oldalunkon megadott elérhetőségeken keresse meg munkatársainkat.

A www.realiscon.com és realiscon.hu a teljeskörű  tájékoztatás  érdekében  más  honlapokra  mutató  linkeket tartalmazhat, amely weboldalak tartalmáért a Realiscon Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

A honlap „Megbízóink” részén megjelenített logók szerzői jogi védelem alatt állnak, melyeket kizárólag korábbi, vállalataink között lebonyolított tényleges üzleti tranzakciók alapján üzleti partnereink jobb azonosíthatósága céljából használunk. Előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül azokat a jelen referencia tájékoztatás jobb beazonosíthatósága céljától eltérően semmilyen módon és jogcímen nem használjuk, nem másoljuk, nem terjesztjük, és nem tesszük közzé. Kérjük, amennyiben az érintett logók szerzői jogaival kapcsolatban jogosult eljárni, és a jobb azonosíthatóságot meg kívánja szüntetni honlapunk „Megbízóink” részén, jelezze írásban az info@realiscon.com e-mail címre, és a kérdéses, vitatott logókat 2 munkanapon belül levesszük, ügyfelünket csak szöveges módon tüntetjük fel referencialistánkon.

A www.realiscon.com és a realiscon.hu üzemeltetője a Realiscon Kft.

Cím:1088 Budapest, Krúdy Gyula utca 2.

Cégjegyzékszám: 01-09-285826

image
https://www.realiscon.hu/wp-content/themes/hazel/
https://www.realiscon.hu/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/clients/client404/web948/web/realiscon.hu/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
on
off
off